21.6.2013

Houkutin, joka tehoaa ainakin minuun

Ravintoloiden välinen kilpailu asiakkaista on aina ollut täällä kovaa, mutta nyt entistäkin kovempaa. Sisäänheittäjät seisovat kaduilla ja houkuttelevat asiakkaita, ruokalistat ovat kaikilla mahdollisilla kielillä, jopa suomeksi, trendiruokia tarjotaan kaikkialla. Mutta minä valitsen ravintolan sen perusteella, tarjoaako se ilmaisen wifin vai ei. Tätäkin bloggausta kirjoitan kuppilassa, jonka nimi on Bohemia, ja se sijaitsee Paseo Maritimolla.

Nyt on Juhannusaaton ilta, eikä oikein tehnyt mieli mennä katsomaan menoa paikallisessa suomalaistavintolassa. Asiakkaita hankkiakseen se tietenkin vetoaa suomalaisuuteen ja kieltämättä, makkaran grillaus aallonmurtajalla olisi voinut olla eksoottinen kokemus.

Tilaamani cesar-salaatti ei ole mitenkään erityinen. Olisin tehnyt itse vähintään yhtä hyvän salaatin. Ja kotonani olisi ollut parempaa punaviiniäkin. Niin tai näin. Vatsa on täynnä, viinilasillisen ja kahvikupin  takaa on mukava katsella ohi kulkevia ihmisiä, ja mieli on lähes kevyt. Niin, ja sainhan kirjoitettua taas yhden jutun.

Huomenna täällä vietetään San Juania ja rannoilla sytytetään kokkoja. Uudet bloggaukset silloin.

Hyvää Juhannusta!

Terveyttä oliiveista!

Ei kommentteja: