27.2.2011

Aamulenkin ja täydellisen aamiaisen jälkeen

Reippaan aamulenkin sekä kahdesta kananmunasta ja juustosta valmistetun täydellisen omeletin jälkeen on hyvä hetki blogata. Varsinkin, kun on sunnuntai ja poika vielä puolen päivän aikaan lötköttää sängyssä.

No niin. Kirjoittaisinko tupakointikiellosta ja ihan kaikkialla ulkona leijuvasta tupakansavusta; espanjalaisten nuorten nopeasti kehittyneestä ylipainosta; ruokakauppojen pursuavista pulla- ja leivoshyllyistä; joka paikassa lymyävistä piilosokereista; karkkikaupoista? Kirjoittaisinko kaduilla ja rannalla asuvista kerjäläisistä; kulkukoirista ja koirien kurjasta kohtelusta?

Vai kirjoittaisinko sittenkin pienten alakoululaisten joka-aamuisesta marssista, johon osallistuvat madret, padret, abuelot ja abuelat? Kirjoittaisinko auringosta ja valosta; eloisista, tempperamenttisista ja ystävällisistä ihmisistä; jokapäiväisen arjen katolilaisuudesta ja hetken hiljentymisestä? Kirjoittaisinko upeista ja supertuoreista, vieläpä lähellä tuotetuista ruoka-aineista, joita saa erityisesti ja halleista? Kirjoittaisinko liikunnan ilo löytymisen merkeistä, elämän kiireettömyydestä ja päiväunista?

Näistä kustakin voisi bloggaukseni olla koostettu. Tyydyn vaan toteamaan, että saatan kirjoittaa jokaisesta aiheesta oman juttunsa. Nyt energiani menee Nemon odottamiseen. Enää yksi viikko jäljellä koiratonta elämää. Jess!

Kuvissa on otoksia sieltä täältä tammi-helmikuun ajalta.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näimpä Leinokaisen Myllyn Prismassa, sitten eksyin tänne .. !

Buenos dias, tai sit ne noches .. ?

/jaakko